vineri, mai 26, 2006

Fabricat in Bucuresti

Hai c-am facut-o si p'asta. Mi-am facut blog! Nu prea stiu exact cu ce se mananca dar presupun ca pot oricand renunta la el ... ca si la adresele de yahoo pe care nu le verifici timp de 4 luni. In fine, ideea mi-a venit in urma unei experiente traite ieri, cand mi-am gasit masina zgariata in 2 locuri cu cheia dupa 10 minute de parcare in fata hotelului Howard Jonshon din Piata Romana.

Este a 3-a oara in 6 luni cand mi se intampla chestia asta. Acum am fost atat de revoltata incat m-am simtit indreptatita sa ma duc sa scuip pe cineva in ochi. Pe oricine. De ce? Asa. Pentru ca asa mi-a venit. Pentru ca uite, sunt nervoasa ca mi-am gasit masina scrijelita. Si nu numai. Pentru ca nu imi convine ceva. Pentru ca sunt din Bucuresti si deci imi permit. Pentru ca e mai la indemana decat sa ma scotocesc de cheie prin geanta ca sa zgarii si eu masina altuia ... Totusi nu am facut-o. Nu am scuipat pe nimeni in ochi. Am venit acasa si m-am apucat sa deschid acest blog.

Un blog despre lucruri si oameni, despre fapte si intamplari ... bucurestene. Un blog in care va invit sa scrieti despre placeri si neplaceri pe care le traiti zi de zi ca bucuresteni, despre acest orash marKa Ka si despre farmecul lui aparte. Pentru ca are un farmec aparte. Imi este insa foarte greu acum sa identific in ce consta acest farmec. Poate ma ajutati voi. Pana una-alta, enjoy si ... express yourselves!

Niciun comentariu: