marți, ianuarie 23, 2007

KFC

Poate cei care ati citit post-ul despre mall sunteti tentati sa credeti ca am ceva impotriva junk food-ului. Niciodata! O shaorma indesata si suculenta este intotdeauna bine venita.

Sau poate ca am ceva impotriva KFC - impotriva cartofilor reciclati si balaciti in uleiuri arse, impotriva bucatilor de carne de pui modificati genetic tavalite prin pesmet extra-picant si inmuiate in maioneza de usturoi soioasa ... dar sfanta ... Ei bine nu, nu urasc KFC (despre Mac Donald's insa este o cu totul alta poveste pe care o vom depana cu alta ocazie).


Nu urasc KFC pentru ca vine un moment in viata fiecaruia, in care sa inmoi o bucata crocanta si picanta de crispy strip intr-o maioneza de usturoi este tot ce iti poti dori de la viata. Traversez un astfel de moment chiar acum dar sorb in continuare din cafeaua fara zahar, cu gust de ars (un gust specific pentru cafeaua noastra institutionala, reincalzita la filtrul de generatie '97) si ma intorc la ale serviciului ... Viata ar fi totusi mai frumoasa cu KFC, cel putin acum ... in clipa asta ...

Niciun comentariu: