miercuri, noiembrie 28, 2007

Ia jobu' mai neamule!

Cum este si normal, dupa aproape 3 luni extrem de aglomerate, in care "under pressure" este asa un eufemism pentru a descrie ritmul zilnic de lucru, a venit si vremea relaxarii. A semi-relaxarii mai degraba, caci ar mai fi cateva virgule de pus pe ici, pe colo in locurile esentiale pentru ca sarbatorile de iarna sa-mi tihneasca cu adevarat si clopotnita lucrurilor neterminate sa nu imi urle in creier de pe 2 ianuarie.

Bun. Si deci ce se face la serviciu in conditii de semi-relaxare? The usual - net, messenger, blogging etc. In cazul meu, a slice of job hunting on top of all that.

Pentru cei interesati, nu pot sa va ascund faptul ca ESOP Consulting cauta PR&Marketing Coordinator. Nothing weird so far. Skip pentru rubrica "Responsabilitati / Beneficii" si "Descrierea candidatului ideal" pentru ca, in afara de "studii superioare finalizate sau in curs de finalizare" si "salariu atractiv prin carte de munca + bonuri de masa" nu ar fi vreun indiciu care sa-ti provoace reflexul ridicarii din spranceana. Nu pierdeti totusi din vedere faptul ca Esop Consulting este, asa cum reiese din adresa web indicata, o agentie imobiliara.

Ei bine, CV-uri pe locuri, fiti gata, START! Dar mai usor, nu va ambalati, pentru ca trebuie sa parcurgeti intai un mic interviu online, desigur eliminatoriu. Este unul de mare exceptie si adanca inspiratie. Orice alte comentarii sunt de prisos. Va invit sa savurati si, de ce nu, sa (le) transmiteti raspunsuri pe masura. Intrebarile, de mare angajament, suna cam asa:

1.Care este motto-ul tau in viata?
2.De ce crezi ca aceasta pozitie ti se potriveste?
3.Te invitam sa ne arati calitatile tale in domeniul PR. Realizeaza un comunicat de presa cu tema: Piata rezidentiala din Bucuresti in 2007.
(n.r. - !!!!!!!!!!!! I wonder daca pentru oamenii astia comunicat de presa = compunere libera cu subiect impus, atunci ce inseamna mai exact PR&Marketing Coordinator cu studii finalizate sau in curs de finalizare .... ? Dar ignore me caci este posibil sa sufar de sindromul pretentiilor exagerate.)
4. Orice om are cel putin 5 puncte tari si cel mult 5 puncte slabe. La tine care sunt acestea?
Puncte tari:
a.…………….……
b.…………………
c……………………
d…………….
e.......................
Puncte slabe:
a.…… ….……
b.……………………
c……………………
d…………….
e.......................
5.Care este salariul minim acceptat si care este salariul optim?

Totusi, pentru ca nu rezist tentatiei de a da curs invitatiei lansate la pct 4., in afara de "I'll tell you mine if you tell me yours" care-mi curse instant din putzul gandirii fara statie prin procesor, how about:
Puncte tari:
a. (tare de) inima
b.
(tare de) urechi
c.
(tare de) stomac
d.
(tare de) cap
e. PLM ... ca sa zic asa ... if handled correctly ...

Puncte slabe:
a. ingerul ( as in "slab de inger")
b.
ochii
c. metabolismul
d. memoria
e. PLM (while flasc ... so do whatever needed to prevent this from happening ;;) ... )

Da. In rest sunt speechless ...

Over and out.

Un comentariu:

runbaby spunea...

lol. misto!