marți, iulie 08, 2008

Disclamer 50% pozitiv, 50% negativ

Trebuie să revin asupra trilogiei "De mare angajament". Se pare că am fost luata de val ... de valul de pe canal ... şi am improşcat cu ce nu trebuia în dragul şi unicul furnizor de servicii publice de apă şi canalizare din Municipiul (lui) "Care Este".
Ei bine nu, NU Apanova a săpat timp de ... nu mai vreau să numar câte luni şi NU Apanova a pus umăr, lopăţică şi picătură de sudoare muncită ca să aducă la standarde europene canalizarea de pe strada sortită anonimatului. NU. Apanova nu se coboară la munca de jos. Apanova doar (nu) RECEPŢIONEAZĂ LUCRĂRILE făcute de alţii.
De ce? Păi şi firmele domnilor deputaţi şi senatori trebuie să trăiască, nu? Că doar nu s-or ajunge bieţii de ei doar cu stipenda de parlamentar.
S-ar părea (din 2 surse verificate şi de încredere pentru Radio Şanţ) că responsabilă de calitatea lucrărilor de pe strada unde basculantele sunt la ele acasă este o anume firmă - Conipon îi zice dar s-ar putea să fi înţeles greşit pentru că nu o găsesc pe google - a unui anume domn parlamentar Corneliu Popescu. Domn care, înţeleg din nişte ştiri mai vechi, ar fi fost de la PD pe vremea când s-a divorţat Alianţa ... acum ar fi prin PNL ... asta desigur dacă despre el este vorba în acest articol ... În fine, cert este că acest domn de meserie parlamentar are o firmă care pune ţevi de plastic, noi, frumoase, ieuropene, în locul celor lăsate moştenire de făuritorul epocii de aur. Şi mai este cert că acest domn nu este de la PeSeDe.
Iar lucrările făcute de firma acestui domn sunt în mod constant refuzate de Apanova. Acum există două variante pentru că, nu-i aşa, întotdeauna există două variante:
1. ori oamenii care lucrează la firma domnului parlamentar sunt şi dânşii de meserie tot parlamentari şi se pricep la a pune ţevi de plastic la canale după cum eu mă pricep să frământ cozonaci şi să învelesc sarmale de Crăciun, iar Apanova care veghează la interesele noastre, ale bieţilor utilizatori zice NU-NU de fiecare dată cand ni se pare tuturor că lucrările ar fi gata ...
2. ori, ca să păstrăm spiritul conspiraţionist, într-o primărie roşie, o firmă galbenă care prestează servicii pentru un furnizor fie portocaliu, fie roşu, fie Doamne iartă-mă verde ... nu are şanse s-o nimerească din prima ... nici din a doua .... nici din a treia ... Poate dintr-a patra?
În fine, adevărul o fi pe undeva pe la mijloc, jumate pozitiv, jumate negativ că aşa-i legea ... Cert este că băieţii deştepţi de la firma domnului parlamentar Cornel Popescu au astupat în sfarşit ... pentru a câta oară?!?! ... găurile căscate şi au redat strada în folosinţă.
Şi, ce să vezi, nici nu trecu bine ziua că în faţa porţii mele ... de fapt mai pe mijlocul drumului ca să nu se simtă nici vecinul de vizavi nedreptăţit ... hop! (sau mai degrabă HAP!) se căscă o groapă. Zic HAP! pentru ca nu e vorba de o denivelare. Pur şi simplu asfaltul, petecul de asfalt proaspăt turnat s-a surpat cu tot cu nisipul de dedesubt astfel că daca scurmi aşa puţin cu beţigaşul ai şanse să evaluezi singur dacă ţevile alea de canal sunt sau nu sunt la standarde europene. Iar dacă cumva nu eşti de-al străzii şi treci încrezător cu maşina pe-acolo .... eeeeei dar să nu punem răul înainte! Ar fi o atitudine nu foarte pozitivă ...

Niciun comentariu: