duminică, iulie 27, 2008

We have a mother / traitor in the house!

A nascut bestia! Bestia tradatoare! Dupa 2 luni de asteptare, dupa tot rasfatul, capriciile, alintarea, vitaminizarea si tratamentul special de care se poate bucura numai o viitoare mamica, dupa toata numaratoarea zilelor ramase in calendar pana la THE Deadline ... ea a ales sa NU mai astepte inca 6 ore cat mai lipseau ca sa fiu si eu prezenta la marele eveniment. A ales sa nasca cu ta-su si s-a gandit ea ca daca livreaza prin compensatie un pui in plus fata de cei 4 asteptati e totul ok - isi ia revansa!

Prin urmare avem 5 pui frumosi, sanatosi, voiosi nascuti pe 22 iulie intre 2:47 si 6:00 dimineata in timp ce eu asteptam cu sufletul la gura vestile transmise in roaming, plimbandu-ma ca un leu in cusca pe culoarul trenului Viena-Bucuresti, tren suficient de special incat sa merite o postare separata.

Mai jos, poze INAINTE ...si DUPA ... :)

6 comentarii:

Sahara Penguin spunea...

cute, cute, cute

madeinbukarest spunea...

yes, they are :). te invit pe la mine la o cafea (la ibric), intr-o zi post-lucica ;) to see them live :)

Sahara Penguin spunea...

Pai sa fie pana vineri, ca plec in conced. Sau ii mai gasesc si dupa 11 august?

madeinbukarest spunea...

:) ei, normal ca-i gasesti si dupa 11 august. abia incep sa arate a pisoi.

la mine lucica vine joi dimineata deci de joi dupa-masa e liber. daca vrei mai devreme eu pot miercuri da' sa-mi zici ca fac curat pre-lucica in cinstea ta ;).

vineri e also liber, daca nu pleci tu de vineri ...

so pick a date :)

runbaby spunea...

ce draguuuuuuuuuuuuuuuut :).

sa-ti traiasca!

madeinbukarest spunea...

senchiu, senchiu :).

urmeaza in curand poze mai recente caci dracusorii au crescut, au inceput sa semene a pisica si au devenit, inevitabil, mult mai draguuuuuuuuuuuuuuuutzi :)