marți, octombrie 21, 2008

Asus Reloaded

Etapa 8 a concursului de la PCnews zice ca azi iar vorbim despre Asus. Despre un notebook Asus. Si pentru ca in continuare eu prefer sa vorbesc despre masini ... ei bine, aduceti un Lamborghini sub reflector!

Ce ar putea fi de spus despre acest minunat exemplar? Ca este galben? Ca este in stoc la Marketonline.ro? Ca are sigla Lamboghini pe el? Poate ... dar este de retinut in primul rand faptul ca este un produs de lux. Ca si masina cu acelasi nume. Este o jucarie extravaganta, pe langa care nu poti trece fara sa intorci capul. Fara sa scapi un oftat.

Nici nu cred ca are rost sa te mai uiti la ce-are inauntru. Pentru ca si daca te decizi sa-l cumperi este clar ca nu dai 105 milioane de lei vechi pentru ca are procesor Core 2 Duo cu frecventa de 2,5 Ghz, HDD SATA cu 320 GB, memorie RAM de 4 GB in 2 sloturi sau chipset video Nvidia Gforce whatever. Nici pentru ca are tehnologie Bluetooth, 4 sloturi USB, cititor de amprente, wireless si alte nu stiu cate porturi. Sau pentru ca e dotat cu DVDwriter.

Poate bateria de 3+9 celule (12 celule ?!?!?!?!) sa te furnice rapid pe sira spinarii. Dar nu dai 105 milioane pentru chestia asta. Nici pentru ecranul de 12 inch WXGA TFT, nici pentru ca are doar un kil jumate sau pentru webcam-ul de 0,3 megapixeli. La banii astia, faptul ca vine cu geanta si mouse gratuit sunt sigura ca nici nu te intereseaza.

Doar nu iti iei un Lamborghini pentru ca vine cu vopsea metalizata inclusa in pret. Ti-l iei ca sa iesi din multime. Ca sa faci un statement. Si ca sa-i auzi motorul vuind si rotile scartaind cand calci acceleratia la podea. Evident pe autostrada.

La fel si cu Asus Lamborghini. Il iei pentru ca este altceva. Pentru ca lumea intoarce capul dupa tine. Cu invidie, cu ura, cu admiratie sau cu jind. Dar intoarce capul, garantat. Si daca asta este ceea ce urmaresti atunci ... indrazneste unul galben! Ca sa fii sigur ca nu dai gres.Niciun comentariu: